8. Uluslararası 19. Ulusal Hemşirelik Kongresi Kayıt

Akademisyen/Klinisyen/ Lisansüstü Öğrenci 4000 TL 4500 TL
Online Katılım Kaydı 2500 TL 2500 TL
Günübirlik Kayıt 2000 TL 2000 TL

Yukarıda belirtilen tutarlara KDV dahildir. Etkinliğimiz kapsamında ödenen kayıt ücretleri, konaklama ücretleri, kurs ve benzeri ücretler 10 Ağustos 2024 tarihine kadar yapılan iptallerde kayıt ücretinin tamamı sonrasında yapılacak iptallerde ise %70’i iade edilecektir. Geri ödemeler kongre bitiminden sonra gerçekleştirilecektir. Kongre tarihinden sonra yapılacak iptallerde iade söz konusu değildir.

Kongre, TÜBİTAK 2224-B Yurt İçi Bilimsel Etkinliklere Katılımı Destekleme Programı kapsamında desteklenmektedir. Tüm lisans öğrencileri ve mezunlar bu kapsamda çağrıdan yararlanabilecektir. Detaylı bilgiye erişmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. (https://tubitak.gov.tr/tr/destekler/bilimsel-etkinlik/etkinliklere-katilma-destekleri/2224-b-yurt-ici-bilimsel-etkinliklere-katilimi-destekleme-programi)

Bildiri gönderip kayıt ücretlerini ödeyen katılımcılarımızın bildirilerinin kabul edilmemesi durumunda kayıt ücretlerinin tamamı iade edilecektir.

ÖDEME

Ödemeler Havale/EFT şeklinde kabul edilecektir.

Havale / EFT: Kayıt için öncelikle Havale / EFT işlemini tamamlamanız gerekmektedir. Önemli uyarı: Bu işlemi yaparken havale notuna "Hemşirelik Kongresi Katılım Ücreti'' ibaresini yazınız, işlemi tamamladıktan sonra dekontunuzu hemsirelikkongresi2024@gmail.com mail adresine mail içeriğinde aşağıdaki bilgilerin olduğu bir kayıt talep maili göndermenizi önemle rica ederiz.

 Katılımcı Kayıt Türü

 Katılımcı Mail Adresi

 Katılımcı Cep Telefonu

 Katılımcı Adı Soyadı

 Katılımcı Kurumu / Şirketi

 Katılımcı Bölümü / Departmanı

 Katılımcı Şehri

 Kurs Katılımı Olacaksa Kurs Adı

Lisans öğrencilerinin öğrenci belgelerini kayıt talep maillerine eklemeleri gerekmektedir.

Ödemeniz kontrol edildikten sonra sistem üzerinden ödeme girişiniz sağlanarak bilgilendirme maili gönderilecektir.

Kongre kaydınızın onaylandığına dair geri bildirim 15 gün içerisinde e-mail aracılığıyla tarafınıza bildirilecektir.

Hesap bilgileri aşağıdaki gibidir:

Hesap Adı: Hacettepe Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
Banka: Halk Bankası
Şube: Hacettepe Üniversitesi Ankara Şubesi
Şube Kodu: 1541
Hesap No: 06000107
IBAN: TR960001200154100006000107
Hesap Cinsi: TL

KAYIT ÜCRETLERİNE DAHİL HİZMETLER

Kongre bilimsel programına katılım

Kahve molaları ve öğle yemeği

Kongre materyalleri: Online Sertifika, Online Bildiri Kitabı, Kongre Çantası